fbpx

Omstil til fjernundervisning – kursus

Kursus for dig der underviser online

KAN FJERNUNDERVISNING VÆRE INVOLVERENDE?

Der skal særlige metoder i brug, når vi skal fastholde deltagerne på online-platformen. Få træning i hvordan du flytter dine aktiviteter over på nettet – uden at motivation og engagement går tabt.

Det burde ikke være så svært. Alligevel sker der tit det at online-undervisningen kommer til at bestå i læreroplæg efterfulgt af opgaver og tests.

Læringsmiljø, inddragelse, variation og alt det andet som udgør ingredienserne i god undervisning, hvordan holder vi fast i det?

Som online-undervisere har vi brug for træning i hvordan vi fanger vores deltagere på online-platformen, og vi har brug for inspiration og sparring med kolleger i samme situation.

Det glade budskab er at det er muligt at omstille undervisningen til online og stadig få tilfredse deltagere

Deltag i et kursusforløb* hvor du lærer hvordan du omstiller til fjernundervisning – og spar dig for nødløsninger og utilfredse eller skuffede kursister.

Målet: At du får udarbejdet en konkret strategi for hvordan du skaber motiverende, inddragende og effektiv undervisning fra en digital platform.
Praktisk: Kurset foregår selvfølgelig online og kan tilrettelægges efter ønske – dag eller aften, hverdag eller weekend

* Kurset kan tilpasses i forhold til tid og indhold. Måske er der mest brug for træning og sparring i forhold til helt specifikke problemer.

“.. Det er ikke kapaciteten der er noget galt med, hvis læringen er træg og møjsommelig, men motivationen der er er for svag og konkurrencen med andre engagementer der er for stor.” (Knud Illeris, 2005, s. 60).

Scroll to Top